Registra’t aquí com a usuari/a

Un cop registrat, podràs pujar tota la informació de la teva empresa per aparèixer al web.

La base del web és la informació que ja apareix a la versió impresa de la guia comercial, però es podran ampliar les dades individuals de cada comerç i empresa per així poder oferir al client final tota la informació dels negocis de manera clara i permanentment actualitzada.

Així doncs, des de la Regidoria, s’ha posat en marxa una iniciativa que vol dotar/premiar amb 30€ a cada empresa o comerciant que entri en aquest web, es registri i empleni correctament amb les seves dades el formulari proposat.

Per optar al val de 30€ el procediment és molt senzill:

– L’empresari/a i/o comerciant ha d’entrar en aquesta pàgina i registrar-se i emplenar el formulari abans del 15 d’agost de 2020. Les dades seran enviades a la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra.

– La Regidoria validarà les dades lliurades i automàticament farà saber al registrant que han estat validades i que per tant entra dins el grup d’empreses i comerços que rebran els 30 € (no acumulables) en concepte de despesa per part d’algun client.

– Per altra banda i paral·lelament, durant el mes d’agost de 2020, la Regidoria de Turisme realitzarà un sorteig entre tots els usuaris que comparteixin continguts del nou web: http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/ Els premis d’aquest concurs seran vals de 30€ que cada usuari premiat podrà gastar entre totes les empreses i comerços registrats correctament en aquest web. Els premis es lliuraran durant el mes de setembre. Les bases del concurs del web de Turisme seran anunciades en breu per les xarxes oficials de la Regidoria de Turisme.

Register